Sporting Lokeren kan niet zegevieren op het veld van Lommel SK

29-09-2019 17:45

Lommel en Sporting Lokeren hebben de punten gedeeld in 1B. Het werd 1-1. Lokeren kwam razendsnel op voorsprong, maar kon die niet vasthouden.

KAA Gent-huurling Beridze scoorde donderdag in de eerste minuut tegen Antwerp. Ook nu was hij er snel bij. Na amper zeven minuten maakte hij de 0-1 voor Lokeren na een knappe actie. Lokeren nam het heft in handen, maar op het halfuur kreeg Lommel een strafschop. Hendrickx zette die om en zorgde zo voor een 1-1 ruststand.

Ook in de tweede helft was het balbezit vooral voor Lokeren, maar dat leidde niet tot veel open doelkansen. Navarro kon koppen na een mooie counter, maar zijn poging ging te centraal. Aan de andere kant kon ook Sanyang niet scoren voor Lommel. Het tempo verdween uit de partij en er vielen dan ook geen goals meer.

Noch Lokeren, noch Lommel, schiet veel op met één puntje. Ze blijven op plaats zes en zeven in 1B. Ze lopen zo wel nog een extra puntje uit op rode lantaarn SV Roeselare, dat vrijdag al verloor van Westerlo.