'KAA Gent wil David uit handen van Europese top houden met verbeterd contract'

'KAA Gent wil David uit handen van Europese top houden met verbeterd contract'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 10:31za 21-09-2019 om 10:31

Laatste update: zaterdag 21 september 2019 om 10:33za 21-09-2019 om 10:33

KAA Gent heeft dit seizoen heel wat ambities. Zo hopen de Buffalo’s met de aanwinsten, samen met de terugkeer van Sven Kums en Laurent Depoitre, een sterk geheel te smeden. De meest opvallende Gentenaar is wellicht Jonathan David.

De sterke prestaties van David blijven niet onopgemerkt. Daar wil Gent dan ook iets doen. Zo overwegen de Buffalo's volgens Sport/Voetbalmagazine om het contract van de Canadees op te waarderen. Vorig seizoen werd het contract van David al verlengd tot 2022, nu overweegt Gent dus opnieuw een verbeterd contract.

Europese interesse
Zo wil Gent haar goudhaantje uit de handen van buitenlandse clubs houden. Afgelopen zomer trokken FC Porto en FC Freiburg aan de mouw van David. Bovendien volgt ook Borussia Dortmund de Buffalo op de voet.

De 19-jarige Canadees scoort tegenwoordig met de ogen dicht. Tegen Saint-Etienne in de Europa League was David nog goed voor twee doelpunten, waardoor zijn aandeel groot was in de 3-2 zege van Gent. In totaal zit de aanvaller al aan 23 doelpunten in 56 wedstrijden voor de Buffalo's.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat David dit tempo kan aanhouden?

(542 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws