Beerschot-eigenaar laat zich opmerken: Familie Bin Laden verdient respect

Beerschot-eigenaar laat zich opmerken: "Familie Bin Laden verdient respect"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 11:15vr 20-09-2019 om 11:15

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 11:25vr 20-09-2019 om 11:25

De Saoedische prins Abdullah is al sinds begin vorig jaar mede-eigenaar van Beerschot, maar nu ook de enige eigenaar van Sheffield United. Hij is altijd op zoek naar nieuwe sponsors en denkt daarbij ook aan de familie Bin Laden.

Abdullah deed die uitspraken in een Engels interview, dat nu veel stof doet opwaaien. "De Bin Ladens zijn een van de meest invloedrijke families in Saoedi-Arabië en hebben al interesse getoond in aandelen van de club", vertelt hij bij BBC.

Uiteraard is die familie vooral bekend door Osama Bin Laden, de voormalige leider van terreurgroep Al-Qaeda. "Ik voel me beledigd als de familie Bin Laden een slechte naam krijgt. Ook al maakte een slecht persoon deel uit van de familie, dat wil nog niet zeggen dat de familie zelf geen respect verdient."

"Ik heb nog nooit zaken gedaan met de Bin Ladens, maar ik ben erop verheugd om dat in de toekomst wel te doen. Voor mij hebben Bin Ladens geen slechte naam, dus ik ga mijn sympathie voor hen ook niet verbergen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws