Raiola zet deur op een kier voor verlengd verblijf Sandler bij Anderlecht

Raiola zet deur op een kier voor verlengd verblijf Sandler bij Anderlecht

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 08:17zo 15-09-2019 om 08:17

Bij RSC Anderlecht haalde men met Vincent Kompany en Philippe Sandler een verdedigend duo weg bij Man City. De Nederlander Sandler wordt voor één seizoen gehuurd, maar die samenwerking kan ook verlengd worden.

Anderlecht wist geen aankoopoptie te bedingen in het huurcontract, maar volgens makelaar Mino Raiola is een verlengd verblijf zeker niet uitgesloten. "Waarom niet?", laat hij de deur open in Het Laatste Nieuws.

Sandler is alvast bijzonder tevreden met zijn keuze voor Anderlecht. "Ik had verschillende opties, maar het project van Vincent sprak me van in het begin het meest aan. En ik maak minuten", aldus de Nederlander.

De Nederlander zou een langer verblijf ook zien zitten. "Als ik mij hier heel goed zou voelen en het gaat goed met de ploeg, dan overweeg ik zeker om langer te blijven", klonk het nog bij zijn voorstelling.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Anderlecht Sandler definitief proberen overnemen?

(267 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws