We zijn nog geen club van niveau van Anderlecht of Standard, maar wel bij groten

"We zijn nog geen club van niveau van Anderlecht of Standard, maar wel bij groten"

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 14:33za 14-09-2019 om 14:33

Royal Antwerp FC heeft torenhoge ambities. Dat maakte de laatste fase van de transferperiode duidelijk, waarin de oudste club van het land nog heel wat kwaliteit aan de kern toevoegde. Dieumerci Mbokani ziet zijn ploeg een stap vooruit zetten dit seizoen.

"Toen ik bijtekende, zei Luciano al dat hij nog enkele grote kalibers zou halen en hij hield woord. Daar ben ik blij om. We hebben meer spelers en de kwaliteit ligt hoger dan vorig jaar. We zijn nog geen club van het niveau van Anderlecht of Standard, maar we horen wel bij de groten. Op training loopt het al aardig. Met Steven (Defour, nvdr), Mirallas en Wesley (Hoedt, nvdr) erbij kunnen we echt wel iets neerzetten", kijkt Mbokani vooruit in Het Laatste Nieuws.

Waar wil Mbokani dan concreet eindigen? Vorig seizoen eindigde Antwerp op de vierde plek. "Ik heb een ambitie in mijn hoofd, maar eerst moeten we Play-Off 1 halen", neemt Mbokani het stap voor stap. "Dan wil ik er meer over zeggen. Of we van de titel dromen? Waarom niet? Het zou mooi zijn om na Standard en Anderlecht ook met Antwerp eens kampioen te worden, maar makkelijk kondigt zich dat niet aan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Antwerp voor jou een titelkandidaat?

(632 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws