Bange dagen voor Van Holsbeeck: 'Hij bekent één fout'

Bange dagen voor Van Holsbeeck: 'Hij bekent één fout'

Gepubliceerd: zaterdag 14 september 2019 om 07:44za 14-09-2019 om 07:44

Voor Herman Van Holsbeeck worden het nog enkele bange dagen/weken/maanden. De ex-manager van RSC Anderlecht mocht vrijdag de cel verlaten, maar werd officieel wel in verdenking gesteld voor valsheid in geschrifte, witwassen, private corruptie en vereniging van misdadigers. Van Holsbeeck gaf alvast één fout toe.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat de ex-manager van Anderlecht, nu makelaar, enkele beschuldigingen voor valsheid van geschrifte heeft toegegeven. "Heeft hij enkele fouten gemaakt? Ja", aldus advocaat Daniël Spreutels, die meteen aangaf dat het enkel om die feiten ging.

Van Holsbeeck wordt er ook van verdacht zwart geld te hebben ontvangen. Volgens Spreutels is er daar geen sprake van. "Hij heeft géén geld ontvangen. Dat ontkent hij."

De makelaar moet alvast bang afwachten wat het uiteindelijke verdict wordt. Als Van Holsbeeck schuldig wordt bevonden, kan hij bestraft worden met meerdere jaren cel en geldboeten van honderdduizenden euro's.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws