UPDATE: 'Club Brugge en Tottenham bereiken akkoord over Wanyama'

UPDATE: 'Club Brugge en Tottenham bereiken akkoord over Wanyama'

28-08-2019 09:46 Laatste update: 29-08-2019 20:15
34

Club Brugge wil de transfer van Victor Wanyama snel afronden. Het Nieuwsblad schrijft dat Blauw-Zwart woensdag nog een doorbraak mag verwachten in dat dossier.

Philippe Clement gaf al aan dat er naast Wanyama nog spelers op de radar staan, maar dat de Tottenham-middenvelder weldegelijk prioriteit nummer één is. Volgens de krant kwamen de onderhandelingen met Club Brugge in een stroomversnelling.

Met Tottenham bereikte Club Brugge eerder al een akkoord. Nu ligt er in het Jan Breydelstadion een vijfjarig contract klaar voor Wanyama. De 28-jarige middenvelder overlegt momenteel nog met zijn familie, maar verwacht wordt dat de deal snel is afgerond. Mogelijk volgt de handtekening van Wanyama nog voor de wedstrijd tegen LASK Linz.

In totaal zal Club Brugge circa vijftien miljoen euro betalen aan Tottenham. Daarmee breekt Blauw-Zwart het inkomende transferrecord van Standard. De Rouches betaalden ruim twaalf miljoen euro voor Zinho Vanheusden.

Update 29/08, 09.25: Volgens Het Nieuwsblad geeft Club Brugge Victor Wanyama nog tijd tot vrijdag. Er is nog geen officiële deal al werd dat al wel verwacht. Tottenham en voorzitter Levy spelen het hard, maar de transferperiode loopt maandag om middernacht af. Club wil ok nog de mogelijkheid hebben om eventueel andere pistes te bewandelen.

Update 29/08, 20.17u: Ook volgens Engelse bronnen is de transfer van Wanyama zo goed als afgerond. Club Brugge en Tottenham bereikten volgens Sky Sports een akkoord. Het betaalt iets meer dan dertien miljoen euro voor de middenvelder.