Na buspanne bedankt Dury fans voor de hulp: Probleem snel verholpen

Na buspanne bedankt Dury fans voor de hulp: "Probleem snel verholpen"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 19:00za 24-08-2019 om 19:00

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 19:57za 24-08-2019 om 19:57

Zulte Waregem kent geen ideale aanloop naar de uitmatch tegen Sint-Truiden. Door een lekke band van de spelersbus moest de verplaatsing worden vervolgd in een bus van de supporters. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

'Pech voor Essevee. Francky Dury en zijn spelers wilden om iets voor 18 uur in Diegem vertrekken voor de uitmatch tegen STVV, maar de spelersbus heeft een lekke band. De ploeg wacht nu op een bus van de supporters om de tocht richting Sint-Truiden voort te kunnen zetten', schrijft de krant over het voorval.

Gelukkig voor Francky Dury en zijn selectie liet de oplossing niet lang op zich wachten. Ondanks de vertraging komt het tijdstip van aftrappen (20u) niet in gevaar. Naar verwachting komt Essevee nu omstreeks 19u15 aan op Stayen. Zulte Waregem heeft dus nog genoeg tijd voor een uitgebreide warming-up.

Sint-Truiden - Zulte Waregem is het duel tussen de nummers 12 en 10 van de Jupiler Pro League. Zulte Waregem telt zes punten na vier duels, STVV heeft er drie minder.

Update 19.07: Er is dan toch beslist om later af te trappen in Sint-Truiden. Het eerste fluitsignaal zal nu om 20u30 in plaats van 20u klinken, zo maakt Zulte Waregem bekend.

Update 20.00: De spelers en trainers van Zulte Waregem zijn dan toch in Limburg geraakt. Daar hadden ze de hulp van hun fans voor nodig. Francky Dury was alvast dankbaar. "Bij het verlaten van de parking had onze bus te kampen met een klapband. Door goeie communicatie met een van de supportersbussen was het probleem vrij snel verholpen", aldus de trainer van Zulte Waregem.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws