Louwagie gooit de deur dicht voor Italianen: Hij is niet te koop

Louwagie gooit de deur dicht voor Italianen: "Hij is niet te koop"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:46za 24-08-2019 om 16:46

Roman Yaremchuk is niet te koop. Manager Michel Louwagie heeft die boodschap duidelijk overgebracht aan het Italiaanse AS Roma.

Vorige week werd Yaremchuk al gelinkt aan stadsgenoot een aartsrivaal Lazio. Trainer Simone Inzaghi zou gecharmeerd zijn van de Oekraïense spits. Yaremchuk is blijkbaar in trek bij de topclubs uit de Italiaanse hoofdstad, want Calciomercato brengt Yaremchuk nu ook in verband met AS Roma.

De Romeinen hebben naar verluidt hun interesse kenbaar gemaakt door contact te leggen met Yaremchuk. Gevraagd om een reactie bij radiozender 'Tele Radio Stereo' sprak Louwagie duidelijke taal: "Wij gaan Yaremchuk niet verkopen." Gent wil Yaremchuk absoluut behouden na zijn ijzersterke start: acht duels, zes goals. Met Depoitre/Yaremchuk is er misschien zelfs een koningskoppel geboren.

In het geval van Dylan Bronn ligt de situatie anders. "We willen Bronn houden, maar er zijn altijd clubs die nog op zoek zijn en die in paniek bepaalde sommen neerleggen die de speler en AA Gent niet kunnen weigeren", legde Louwagie recent uit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws