'Neymar maakt twijfels kenbaar bij Barça-spelers over inspanningen van Catalanen'

'Neymar maakt twijfels kenbaar bij Barça-spelers over inspanningen van Catalanen'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 10:10vr 23-08-2019 om 10:10

FC Barcelona en Real Madrid zijn volop in onderhandeling met Paris Saint-Germain over een transfer van Neymar. De Catalanen willen dat de Braziliaanse ster publiekelijk uitspreekt dat hij het liefst terugkeert naar Camp Nou, maar hij is nog niet onder de indruk van de inspanningen van Barça.

Dat meldt Diario Sport op basis van bronnen rondom de speler. Waar eerder werd gemeld dat de Spaanse kampioen een bod ter waarde van 160 miljoen euro had uitgebracht, zou dat in werkelijkheid een stuk lager zijn. Neymar plaatst daar zijn vraagtekens bij. Hij heeft enkele Barça-spelers al laten weten dat Barça een serieuzer bod moet doen, voordat hij zijn voorkeur uitspreekt.

Barcelona vreest Neymar mis te lopen door de vertroebelde relatie met PSG en de financiële mogelijkheden van Real Madrid. Een duidelijk statement van de 27-jarige aanvaller zou de Catalanen daarom goed uitkomen. Op dit moment lijken de Parijzenaars, mede door de slechte relatie met Barça, namelijk meer geneigd om zaken te doen met de aartsrivaal.

Neymar is overigens wel bereid om zich uit te spreken, maar eerst verwacht hij dat Barcelona 'een superieure inspanning' doet om hem binnen te halen. Dat moet tot een scenario leiden waarin PSG hem wel moet verkopen aan de Catalanen. De Braziliaan onderhoudt ondertussen nauw contact met de kopstukken uit de Barça-kleedkamer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws