Lukaku uit felle kritiek op Man Utd: Ik ben niet dom

Lukaku uit felle kritiek op Man Utd: "Ik ben niet dom"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 21:41wo 21-08-2019 om 21:41

Romelu Lukaku koos deze zomer voor een vertrek bij Manchester United. Onze landgenoot vertrok richting Italië, waar hij aan de slag gaat bij Internazionale. Lukaku legt uit waarom hij voor een vertrek koos.

In een podcast met de Amerikaanse basketbalspeler Josh Hart houdt Lukaku geen blad voor de mond. "Ik ben niet dom. Ik voelde me niet meer gewenst, dus wilde ik een snelle oplossing", aldus Lukaku.

"Er is veel gezegd. Ik voelde me niet beschermd", vervolgde Lukaku. "Ik had een gesprek met de club en liet hen verstaan dat we beter uit mekaar zouden gaan", geeft de Rode Duivel aan.

Volgens hem lekte Man Utd dat hij wilde vertrekken bij de club. "Ik dacht even na, maar de berichten bleven komen. Wie lekte die? Niet mijn agent. Niet ik. Ze denken dat we dom zijn, maar dat zijn we niet. We weten wie erachter zit. Dus vertelde ik hen dat het beter was om te vertrekken. Ik zat op een plaats waar ik niet gewenst was. Dan wil ik geen blok aan het been zijn. Jij wil geen ongelukkige speler houden en jij wil me hier duidelijk niet."

De spits koos uiteindelijk voor Internazionale, ondanks interesse van Juventus. "Ik wilde naar een club waar ik gewenst ben", besloot Lukaku

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws