KRC Genk geeft Europese prijzen vrij, abonnees betalen een stuk minder

KRC Genk geeft Europese prijzen vrij, abonnees betalen een stuk minder

19-08-2019 14:15 Laatste update: 14:55
7

Racing Genk begint volgende maand aan zijn avontuur in de Champions League. De prijzen voor het kampioenenbal zijn nu vrijgegeven. Abonnees kunnen vanaf 75 euro de drie wedstrijden komen kijken, maar zullen niet allemaal hun vaste zitje kunnen gebruiken.

De UEFA legt namelijk strengere regels op als het gaat om de stadions. "Zoals gebruikelijk zorgt de samenwerking met UEFA voor een vermindering in beschikbare plaatsen", legt de club uit. "De staantribune wordt omgebouwd tot zittribune en UEFA neemt een pakket tickets over voor partners en sponsors. Dit betekent dat een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen mogen kiezen in het stadion. Zij doen dit op 10 en 11 september en krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail."

Niet-abonnees moeten minstens 120 euro neertellen voor de drie wedstrijden. Volgende week donderdag wordt er in Monaco al geloot voor de Champions League. Het is echter nog niet duidelijk of KRC Genk is Pot 3 of Pot 4 zit, want dat hangt af van welke clubs de laatste voorronde van de Champions League overleven.

No Poll