'Milinkovic-Savic dichtbij overgang naar United: deal kost in totaal 100 miljoen'

'Milinkovic-Savic dichtbij overgang naar United: deal kost in totaal 100 miljoen'

27-07-2019 13:49
3

Sergej Milinkovic-Savic (ex-Racing Genk) is dicht bij een overgang van SS Lazio naar Manchester United. Alleen over de bonussen zijn de clubs nog in onderhandeling, schrijft Corriere dello Sport.

Volgens het Italiaanse medium is de deal zo goed als beklonken. De Serviër vertrekt voor 75 miljoen euro plus vijftien miljoen aan bonussen naar Manchester. Daarnaast betaalt United tien miljoen euro aan commissie aan zaakwaarnemer Mateja Kezman, die vrijdag in Londen was om te onderhandelen. Daarmee komen de totale kosten voor de transfer op een slordige honderd miljoen euro te liggen.

Toch is de deal nog niet definitief. Corriere Dello Sport stelt dat Lazio en Manchester United nog wel in onderhandeling zijn over de manier waarop de bonussen tot stand komen. Waar United wil dat de bonussen lastig haalbaar zijn, het winnen van de Champions League wordt als voorbeeld genoemd, wil Lazio juist makkelijker haalbare bonussen. Daarbij moet worden gedacht aan een x aantal wedstrijden die Milinkovic-Savic gespeeld moet hebben.

Genk
Milinkovic-Savic werd in de zomer van 2014 binnengehaald door Racing Genk. De Limburgers betaalden destijds één miljoen euro aan Vojvodina. Amper een jaar later verkocht Genk de aanvallende middenvelder met 17 miljoen euro winst door aan Lazio Roma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie