Antwerp speelt in Europa League tegen Viktoria Plzen of Olympiacos

Antwerp speelt in Europa League tegen Viktoria Plzen of Olympiacos

22-07-2019 14:00 Laatste update: 14:35
13

Ook Antwerp kent haar tegenstander in de derde voorronde van de Europa League. Als niet-reekshoofd werd het uitgeloot tegen Viktoria Plzen of Olympiacos.

Dat is niet de makkelijkste loting, want het gaat om de verliezer van een Champions League-voorronde. Ook Club Brugge had die teams kunnen loten in de derde voorronde van de Champions League. Plzen is de tweede uit Tsjechië, Olympiacos was tweede in Griekenland.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook Antwerp kent de mogelijke tegenstanders in de EL! Het speelt tegen de verliezer van het duel tussen Olympiakos en Viktoria Plzen! Maakt The Great Old een kans? #antwerpfc #antwerp #olympiakos #viktoriaplzen #haroun #europaleague #jpl

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Antwerp ontloopt wel FC Torino uit de Serie A, maar er waren ook makkelijkere lotingen mogelijk. Zo was de winnaar van de match tussen Shamrock Rovers en Limassol ook een mogelijkheid.

De wedstrijden in die derde voorronde worden gespeeld op 8 en 15 augustus. De Bosuil voldoet momenteel niet aan de UEFA-normen, waardoor Antwerp zijn thuiswedstrijd in het Koning Boudewijnstadion zal spelen. 

No Poll