Vanzeir laat in zijn kaarten kijken: Mijn keuze is voor 90 procent gemaakt

Vanzeir laat in zijn kaarten kijken: "Mijn keuze is voor 90 procent gemaakt"

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 08:15zo 21-07-2019 om 08:15

Invaller Dante Vanzeir legde zaterdag de Supercup in een beslissende plooi. Met zijn 3-0 telde hij KV Mechelen uit, uitgerekend de club die hem dit seizoen wil huren.

KV Mechelen en Waasland-Beveren maken nog kans op de 21-jarige aanvaller. "Ik hoop begin volgende week de knoop door te hakken, zodat ik nog voor de competitiestart bij mijn nieuwe club kan aansluiten. Mijn keuze is voor 90% gemaakt", klinkt het bij Gazet Van Antwerpen.

Op papier lijkt KV Mechelen hoger aangeschreven, maar Vanzeir lost nog niets. "KV Mechelen is een aantrekkelijke club met een stadion dat altijd vol zit. Maar je moet alle voor- en nadelen van elke club op een rijtje zetten alvorens te beslissen."

De fans van KV Mechelen jouwden Vanzeir uit omdat hij vorig seizoen bij Beerschot-Wilrijk speelde. 'Ratten buiten', zo klonk het uit het bezoekersvak. "Ik heb het ook gehoord toen ik op het veld kwam. Dit zal mijn keuze niet beïnvloeden, integendeel. Ik vind het net een extra aanmoediging om mijn kunnen te tonen, mócht ik naar Mechelen gaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Voor wie moet Vanzeir kiezen?

(2284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws