Deschacht ziet Zulte Waregem zitten: Wil deze kans met beide handen grijpen

Deschacht ziet Zulte Waregem zitten: "Wil deze kans met beide handen grijpen"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 21:42vr 19-07-2019 om 21:42

De kans dat Olivier Deschacht definitief door Zulte Waregem wordt aangetrokken, wordt steeds groter. De verdediger ziet een overgang naar Essevee alvast zitten.

Eerder raakte al bekend dat Zulte Waregem interesse toont in de transfervrije Deschacht. De eraren verdediger trainde vrijdag voor het eerst mee met Zulte Waregem. Ook OH Leuven en amateurclub Deinze toonden interesse. Het lijkt echter Zulte Waregem te gaan worden.

"Dit is de ideale club om mijn carrière verder te zetten", aldus Deschacht bij Het Nieuwsblad. "OH Leuven was te ver en Deinze maar derde klasse. Ik heb veel zin om met Francky Dury te werken. Er is altijd veel wederzijds respect tussen ons geweest."

Grote kans
"Ik wil deze kans met beide handen pakken. Ik hoop echt dat ik hen met mijn ervaring van dienst kan zijn", zegt Deschacht. Een contract heeft hij nog niet voorgeschoteld gekregen. "Het is normaal dat de club zeker wil zijn dat ik nog op niveau ben", zegt Deschacht.

"Vergeet niet dat ik al maanden niet meer gespeeld heb. Maar ik ben de afgelopen maanden veel blijven lopen, ik ben fit. Ik heb me er goed doorgeslagen op training tegenover jongens die aan het einde van hun voorbereiding zitten. Zaterdag zal ik al meedoen in een oefenwedstrijd tegen Willem II", aldus Deschacht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Deschacht een goede aanwinst voor Zulte Waregem?

(383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws