UPDATE: 'Kara vertrekt bij Anderlecht, nieuwe club van verdediger bekend'

UPDATE: 'Kara vertrekt bij Anderlecht, nieuwe club van verdediger bekend'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 13:30di 16-07-2019 om 13:30

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 22:01vr 19-07-2019 om 22:01

RSC Anderlecht staat op het punt om afscheid te nemen van Kara Mbodji. De verdediger is momenteel in Qatar, waar hij zijn mogelijk nieuwe werkgever bezoekt. Anderlecht zal ook amper iets verdienen aan een vertrek aan Kara.

Meer bepaald, geen enkele cent. Zo meldt La Dernière Heure dat de Senegalees gratis mag vertrekken bij de club. Anderlecht legt de ervaren verdediger niets in de weg. De Brusselaars willen vooral af van het dure loon van Kara, die boven het miljoen euro verdient bij Anderlecht.

Ook als Kara geen akkoord vindt met de ploeg uit Qatar, lijkt de Senegalees Anderlecht te gaan verlaten. Op de jaarlijkse fandag werd Kara niet meer gezien als een speler van de A-kern, terwijl Michaël Verschueren ook al aangaf dat Kara zal vertrekken.

Update 19/07, 08.15u: De transfer van Kara naar Qatar is quasi rond. Volgens Het Nieuwsblad wordt de deal zeer binnenkort geofficialiseerd.

UPDATE 22.01u: Ook bij La Dernière Heure is men overtuigd van een snel vertrek van Kara. De verdediger is door de keuring geraakt en trekt naar Qatar. Inmiddels is ook de nieuwe club van Kara bekend, dat wordt Al Sailiya. De club uit Qatar eindigde vorig seizoen op de derde plek in de competitie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Anderlecht Kara houden?

(604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws