De Condé geeft interesse in Samatta toe, maar: Een akkoord is nog heel veraf

De Condé geeft interesse in Samatta toe, maar: "Een akkoord is nog heel veraf"

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 07:00di 16-07-2019 om 07:00

Laatste update: vrijdag 19 juli 2019 om 11:56vr 19-07-2019 om 11:56

Ruslan Malinovskyi verlaat KRC Genk voor het Italiaanse Atalanta. Met ook Leandro Trossard staat het aantal vertrekkers momenteel op twee. De volgende die Genk enkele miljoenen kan opleveren, is Ally Samatta.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Galatasary in het land is om met Genk te onderhandelen over de komst van Samatta. De Turkse landskampioen én bekerwinnaar wil maar wat graag Samatta vastleggen.

Genk is geneigd mee te werken aan een transfer, al heeft het wel een transfersom van tien miljoen euro in gedachten. Samatta werd eerder al aangeboden bij Leicester City, Aston Villa, Burnley en Watford. Toch is Galatasaray op dit moment het meest concreet.

Samatta zelf is nog maar pas terug van de Afrika Cup en enkele dagen vakantie. De Tanzaniaan legde maandag zijn fysieke testen af bij Genk. Maar de vraag is hoelang Samatta nog zal rondlopen in Genk. Galatasaray hoopt de deal snel af te ronden.

Update 18/07, 12.30: Volgens Fanatik blijven KRC Genk en Galatasaray onderhandelen over de transfer van Samatta. Genk wil nog altijd minstens tien miljoen euro voor haar aanvaller. De Turkse bron merkt vreemd genoeg op dat 'volgens Belgische media' Genk een huurdeal van Galatasaray in de wind sloeg.

Update 19/07, 09:15u: Samatta is nog steeds een Genk-speler. Technisch directeur Dimitri De Condé bevestigt de interesse van Galatasaray, al is een deal nog niet voor meteen. "Op dit moment is een akkoord nog heel veraf", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

Poll

Is tien miljoen voor Samatta voldoende?

(1262 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws