OFFICIEEL: Moreno verbreekt contract bij Liverpool en keert terug naar Spanje

OFFICIEEL: Moreno verbreekt contract bij Liverpool en keert terug naar Spanje

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 22:32di 09-07-2019 om 22:32

Alberto Moreno is niet langer ploeggenoot van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum bij Liverpool. De Spaanse linksachter heeft zijn contract op Anfield uitgediend en verkast daardoor gratis naar Villarreal. Moreno speelde vijf jaar in de Premier League.

Moreno wilde graag naar Villarreal vertrekken omdat hij bij Liverpool weinig speeltijd meer krijgt. Op de linksbackpositie krijgt de Schot Andy Robertson de voorkeur van manager Jurgen Klopp, waardoor Moreno graag zijn geluk elders wilde beproeven. The Reds waren ook niet van plan om Moreno een nieuw contract aan te bieden en daardoor kon de Spanjaard gratis terugkeren naar zijn thuisland. Dit alles valt te lezen op de officiële site van El Submarino Amarillo.

De verdediger uit Sevilla speelde lang bij de roodwitte club uit zijn geboortestad, waarna hij na het winnen van de Europa League in 2014 naar Liverpool vertrok. Daar speelde hij vijf seizoenen, waarin hij in totaal tot negentig duels in de Premier League kwam. Hij scoorde zes keer voor The Reds en gaf twaalf assists.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws