OFFICIEEL: Lokeren verkoopt verdediger aan Engelse tweedeklasser Barnsley

OFFICIEEL: Lokeren verkoopt verdediger aan Engelse tweedeklasser Barnsley

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 18:22vr 05-07-2019 om 18:22

Een uitgaande transfer bij KSC Lokeren. De club uit het Waasland meldt dat Bambo Diaby de club heeft verlaten voor het Engelse Barnsley.

Barnsley brengt via haar website naar buiten dat Diaby vrijdag zijn handtekening zette onder een vierjarig contract, met de optie om er één seizoen bij te doen. De Engelse club komt komend seizoen uit in The Championship, nadat het als nummer twee promotie vanuit de League One afdwong. Diaby is overigens al de achtste nieuwkomer bij The Reds.

Er zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan over de transfer. Het was wel bekend dat het Zwitserse FC Zürich een gelijkaardig bod op Diaby had uitgebracht. De keuze van de geboren Senegalees met een Spaans paspoort is dus uiteindelijk gevallen op een Engels avontuur.

Bambo was overigens pas een jaar in dienst bij Lokeren, nadat hij transfervrij over was gekomen van het Italiaanse Sampdoria. Hij kwam tot negentien optredens, maar kon dus niet voorkomen dat Lokeren op de laatste plaats eindigde in de Jupiler Pro League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws