Club Brugge verstaat de kunst om in stilte te werken en dan uit te pakken

"Club Brugge verstaat de kunst om in stilte te werken en dan uit te pakken"

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 23:21wo 26-06-2019 om 23:21

Terwijl KRC Genk, KAA Gent en Standard Luik al volop in mercato-modus zitten, blijft het bij Club Brugge behoorlijk stil. De uitgaande transfer van Wesley Moraes (Aston Villa) bracht natuurlijk flink wat geld in het laatje: 25 miljoen euro. Dat staat voorlopig veilig op de bank.

Peter Vandenbempt ziet er echter geen graten in dat Club zich nog even afzijdig houdt op de transfermarkt. "Club Brugge verstaat de kunst om eigenlijk redelijk in stilte te werken en dan uit te pakken met een paar goeie transfers", weet de journalist van Sporza. "Dus ik denk dat dat ook nu het geval zal zijn, ze moeten trouwens ook nog iets doen, denk ik. Afhankelijk van wie vertrekt, de transferperiode moet nog goed en wel op gang komen. Maar ze hebben wat uitgaande transfers betreft natuurlijk al de hoofdvogel afgeschoten." 

"Ik denk dat het voor Club belangrijk is om Wesley heel erg goed te vervangen", adviseert Vandenbempt. Victor Osimhen zal het volgens hem niet worden. "Osimhen van Charleroi? Ik denk dat dat te hoog gegrepen is", klinkt het. "Als de vraagprijs vijftien miljoen is en Osimhen al een andere competitie in zijn hoofd heeft, denk ik niet dat die in België blijft. Maar ik zou me als supporter van Club Brugge niet ongerust maken, omdat het nu stil is."

Poll

Maak jij je ongerust over de transferactiviteit van Club Brugge?

(492 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws