Club Brugge over het nieuwe thuisshirt: 'Subtiele details om klasse toe te voegen'

Club Brugge over het nieuwe thuisshirt: 'Subtiele details om klasse toe te voegen'

26-06-2019 15:04 Laatste update: 16:04
16

Club Brugge stelde woensdag haar nieuwe thuisshirts voor het seizoen 2019 - 2020 voor. Zoals altijd zijn de kleuren Blauw en Zwart. Club Brugge gaf ondertussen meer tekst en uitleg over haar nieuwe thuistenue. 

'Het home shirt bestaat uit 3 strepen, verwijzend naar ons Stamnummer 3. In het design primeert eenvoud, maar wordt gebruik gemaakt van subtiele details om klasse aan het shirt toe te voegen', stelt Club Brugge.

Daar houdt het niet bij op. 'De blauwe belijning in de kraag, mouwen en kousen en de No Sweat/No Glory-opdruk in de kraag geven het shirt net dat tikkeltje extra. Onze spelers zullen trouwens in een ‘Slim fit’-versie van het shirt spelen.'

Op de borst prijkt niet langer meer Daikin, maar Unibet.' Voor het eerst prijkt ook partner Unibet op de front van het shirt. De professionele marktleider in Sports Betting, die zich differentieert op vlak van verantwoord spelen, sierde vorig seizoen al de mouw van onze shirts, maar kiest nu voor een nog intensere samenwerking met Blauw-Zwart', stelt Club Brugge over deze zet.