OFFICIEEL: Standard haalt Gavory voor 'passende transfersom' bij Utrecht

OFFICIEEL: Standard haalt Gavory voor 'passende transfersom' bij Utrecht

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 18:04di 25-06-2019 om 18:04

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 18:09di 25-06-2019 om 18:09

Nicolas Gavory verhuist van FC Utrecht naar Stanard. De Rouches hebben met de Nederlandse club een akkoord bereikt. Dat laat de club weten via de officiële kanalen.

"Nicolas heeft zich dit seizoen moeiteloos aangepast aan het niveau van de Eredivisie, nadat we hem afgelopen seizoen overnamen van Clermont. Hij heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken, zoals zijn voetballend vermogen en zijn puntgave trap. Het is dan ook geen verrassing voor ons dat er vanuit meerdere clubs interesse was in Nicolas", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Gavory kwam vorig seizoen over van het Franse Clermont Foot Auvergne en kwam in zijn eerste seizoen tot zes assists en een doelpunt. Naar verluidt betaalt Standard drie miljoen euro voor de Fransman, die door Utrecht voor slechts circa 250.000 overkwam van Clement Foot.

"Met Standard Luik zijn we een passende transfersom overeengekomen voor zijn nog lopende contract bij FC Utrecht, waar we zeer tevreden mee kunnen zijn", aldus Zuidam. "We wensen Nicolas alle succes toe bij Standard Luik!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws