OFFICIEEL: Zoon Vercauteren gaat aan de slag bij RSC Anderlecht

OFFICIEEL: Zoon Vercauteren gaat aan de slag bij RSC Anderlecht

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 20:00di 18-06-2019 om 20:00

Laatste update: donderdag 4 juli 2019 om 08:25do 04-07-2019 om 08:25

De staf van Anderlecht lijkt stilaan compleet voor komend seizoen. Ook Glenn Vercauteren komt het team versterken als hoofd-kinesist.

Dat heeft L'Avenir gemeld. Glenn Vercauteren is de zoon van Frank Vercauteren, die momenteel sportief adviseur is bij Oud-Heverlee Leuven. Zijn zoon was vorig seizoen aan de slag bij Union, maar kan nu dus een flinke stap vooruit zetten. Hij wordt de rechterhand van teamdokter Kristof Sas. Eerder werkte hij ook onder meer voor Samara, de ex-club van zijn vader.

Daarmee is de staf van Kompany zo goed als af. Op de eerste training bleek ook al dat Rodyse Munienge, een jeugdvriend van Kompany, een rol zal krijgen binnen de club. Wat die inhoudt is echter nog niet duidelijk. Andere nieuwkomers zijn Simon Davies als veldtrainer, Craig Bellamy als beloftencoach en Floribert Ngalula als assistent.

Update 04/07, 08.25: Glenn Vercauteren, de zoon van oefenmeester Frank Vercauteren, gaat aan de slag bij RSC Anderlecht. Dat laat hij weten via Instagram. Hij gaat aan de slag als hoofd fysio bij paars-wit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws