'Wisselmunt voor Nainggolan heeft Europese top aan zijn voeten, Roma zet hoog in'

'Wisselmunt voor Nainggolan heeft Europese top aan zijn voeten, Roma zet hoog in'

15-06-2019 13:00

AS Roma probeert Nicolò Zaniolo uit handen te houden van Juventus, Arsenal en Tottenham Hotspur. De Romeinen hebben een prijskaartje van minimaal zeventig miljoen euro op de negentienjarige Italiaan geplakt.

Dat meldt transfergoeroe Gianluca Di Marzio. Volgens de Sky Sport Italia-journalist wil AS Roma onder de nieuwe trainer Paulo Fonseca een frisse start maken. Zaniolo wordt gezien als de ideale speler om het nieuwe team omheen te bouwen.

De Giallorossi zal in principe alle voorstellen voor de aanvallende middenvelder afslaan, behalve als de aanbieding te goed is om af te wijzen. Dat gebeurde in het recente verleden onder meer met Mohammed Salah en Alisson Becker. Roma zwichtte uiteindelijk voor de miljoenen uit Liverpool. Juve, Arsenal en Spurs zullen wel minstens zeventig miljoen moeten betalen.

Zaniolo beleefde dit seizoen zijn grote doorbraak in het Stadio Olimpico. Hij scoorde zes keer in 38 officiële duels en gaf twee assists. De Italiaan, die inmiddels twee interlands speelde, kwam vorige zomer over van Internazionale, nadat hij werd betrokken in een deal voor Radja Nainggolan.