OFFICIEEL: KV Kortrijk beloont harde werker Rougeaux met langdurig contract

OFFICIEEL: KV Kortrijk beloont harde werker Rougeaux met langdurig contract

14-06-2019 18:40

Lucas Rougeaux blijft zeker tot een met 2022 verbonden aan KV Kortrijk. 2,5 maanden na zijn comeback is de aflopende verbintenis van de 25-jarige Fransman met drie jaar verlengd. 

Rougeaux kwam in 2016 over van Olympique Nice. Hij werd omgeschoold tot rechtsback en droeg sindsdien 42 keer het rood-en-wit. Dit seizoen kwam hij slechts tot zes optredens. Dat had alles te maken met de horrorblessure die hij op 2 februari 2018, tijdens de return van de halve finale van de Beker van België, opliep tegen Genk. Rougeaux scheurde al het mogelijke in zijn rechterknie en moest vrezen voor zijn loopbaan. Rougeaux toonde echter veel wilskracht.

Beloning
Na een lange revalidatie en comeback, doet de Veekaa nu wat terug. '419 dagen na deze verschikkelijke blessure stond Lucas Rougeaux terug op het veld, met een invalbeurt op Waasland-Beveren. 2018-2019 was zijn laatste contractjaar en via deze contractverlenging tot 2022 beloond de club zijn hard werken en getuigd dit van vertrouwen naar de toekomst toe', schrijft KV Kortrijk.