UPDATE: ‘Raman dan toch dichtbij transfer van tien miljoen euro’

UPDATE: ‘Raman dan toch dichtbij transfer van tien miljoen euro’

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 09:16di 11-06-2019 om 09:16

Benito Raman kende namens Fortuna Düsseldorf een prachtig seizoen in de Bundesliga. Mede danzij zijn tien competitietreffer behaalde de promovendus een onverwachte en uiterste knappe tiende plaats. Raman is in trek en met name Schalke 04 aast op onze landgenoot. Düsseldorf is echter niet van plan om hem te laten gaan.

Het Duitse Express bracht zondag een exclusief artikel naar buiten, waarin het meldde dat Raman de overstap naar Schalke 04 maakt. Volgens Express zou er een transfersom van tussen de zeven en tien miljoen euro met de verkoop zijn gemoeid. Düsseldorf verwijst het bericht via sportief directeur Lutz Pfannenstiel naar het rijk der fabelen. Pfannenstiel ontkent met klem dat de club een akkoord met Schalke 04 heeft.

Pfannenstiel laat daarbij weten dat Düsseldorf ook niet van plan is mee te werken aan een vertrek van Raman. "Er is geen deal met Schalke of een andere club. Het is ons doel om de succesvolle ploeg van afgelopen seizoen bij elkaar te houden. Benito heeft bij ons nog een doorlopend contract tot en met 2022 en speelt een belangrijke rol in onze sportieve toekomst. We zijn niet voornemens om hem af te staan", spreekt Pfannenstiel duidelijke taal tegen persbureau DPA.

Update 11/06, 09.16: De transfer van Benito Raman werd ontkend, maar volgens Het Nieuwsblad is hij wel op weg naar Schalke 04. Na weken onderhandelen zijn de twee clubs overeengekomen over een transfer van tien miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws