'Ancelotti ziet Colombiaan als ontbrekende Napoli-schakel en hoopt op hereniging'

'Ancelotti ziet Colombiaan als ontbrekende Napoli-schakel en hoopt op hereniging'

Gepubliceerd: zaterdag 1 juni 2019 om 11:23za 01-06-2019 om 11:23

James Rodriguez is volgend seizoen waarschijnlijk te bewonderen in de Serie A. De Colombiaanse aanvallende middenvelder van Real Madrid, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Bayern München, staat in de serieuze belangstelling van Napoli.

Bij Napoli zou James herenigd worden met Carlo Ancelotti, met wie hij bij Real Madrid en Bayern al succesvol samenwerkte. Volgens het Spaanse AS heeft Ancelotti tegen Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis gezegd dat James de ontbrekende schakel in zijn elftal is en dat hij met de Colombiaanse creatieveling volgend seizoen een gooi kan doen naar de titel in Italië. Het nieuws is ook opgepikt door diverse Italiaanse media.

Daarop heeft De Laurentiis de gesprekken met Real Madrid opgestart, in de hoop dat hij James relatief goedkoop kan overnemen van De Koninklijke. Napoli moet eerst afwachten of Bayern München de optie tot koop voor 42 miljoen euro gaat lichten, maar de Spaanse krant schrijft dat dit niet aannemelijk is.

Ancelotti, De Laurentiis en James Rodriguez zelf zouden de transfer snel rond willen maken en zien het als een voordeel dat Napoli wel vaker succesvol heeft onderhandeld met Real. Zo kwamen in het verleden José Callejon, Raul Albiol en Gonzalo Higuain al van Bernabeu naar Italië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws