Genk gaat vol voor Anderlecht- en Standard-target Hagi: Hij zou er passen

Genk gaat vol voor Anderlecht- en Standard-target Hagi: "Hij zou er passen"

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 18:32do 09-05-2019 om 18:32

KRC Genk bereidt zich al voor op een grote leegloop en wil zich komende zomer dan ook stevig versterken. Het denkt mogelijke versterking in Roemenië gevonden te hebben.

De toekomst van Ianis Hagi lijkt in België te liggen. De Roemeen werd al gelinkt aan Genk, maar ook Standard en RSC Anderlecht zouden naar de diensten van Hagi lonken. Genk zou echter zeer concreet zijn.

"Ik weet dat Hagi gewild is door twee Belgische clubs, waarvan één er dicht bij het winnen van de Belgische landstitel staat", doelt Cristian Bivolaru (voorzitter van Viitorul) op Genk.

"Ik denk dat hij goed zou passen in de Jupiler Pro League, dat van een hoger niveau is dan enkele jaren geleden. Het is niet Standard, waar we goede contacten mee hebben", klonk het bij DigiSport.

Er is echter nog meer interesse in Hagi. Ook Spaanse, Italiaanse, Nederlandse en Engelse ploegen hebben Hagi naar verluidt op het verlanglijstje staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws