Leicester City wil Tielemans absoluut niet meer kwijt: ''Ik voel de liefde

Leicester City wil Tielemans absoluut niet meer kwijt: ''Ik voel de liefde"

29-04-2019 18:30
2

Youri Tielmans heeft zich tijdens zijn uitleenbeurt immens populair gemaakt bij Leicester City. De fans en coach Brendan Rodgers willen Tielemans niet kwijt en hopen dat hij zo snel mogelijk definitief wordt overgenomen van AS Monaco.

Tielemans produceerde tegen Arsenal (3-0) nota bene met het hoofd zijn derde treffer in elf matchen voor The Foxes. Na de openingsgoal werd massaal de naam van onze langenoot gescandeerd. In het King Power Stadium klonk ook luidkeels: "Sign him up", een duidelijk signaal richting het bestuur. Tielemans voelt zich enorm gewaardeerd en zet de deur open voor een langer verblijf.

"Ik voel de liefde", werd hij na afloop van de match geciteerd door The Sun. Als je scoort en je hoort het publiek 'sign him up' zingen, dan is dat een fantasisch atmosfeer om in te spelen.'' Tielemans zit uitstekend in zijn vel. "Ik geniet gewoon van alles hier en na de laatste twee matchen zien we wel verder", is zijn toekomst nog onduidelijk."

Geen optie
Leicester City wist tijdens de onderhandelingen met Monaco geen optie tot koop te bedingen. AS Monaco kan daarom komende zomer de hoofdprijs vragen voor Tielemans. Er wordt gespeculeerd over een som van meer dan 40 miljoen voor de 21-jarige Rode Duivel. Coach Rodgers heeft al laten weten dat de leiding niet op een inspanning zal kijken om Tielemans te overtuigen te blijven.