Kleine details maken het verschil volgens Rits: Dat was vandaag niet het geval

Kleine details maken het verschil volgens Rits: "Dat was vandaag niet het geval"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 16:56ma 22-04-2019 om 16:56

Laatste update: maandag 22 april 2019 om 17:19ma 22-04-2019 om 17:19

Club Brugge moet lossen in de titelstrijd tegen KRC Genk. De ploeg van Ivan Leko liet maandagnamiddag punten liggen op het veld van Antwerp (0-0). Volgens Mats Rits hebben kleine details het verschil gemaakt.

"Ik ben ontgoocheld. We wisten dat we drie punten nodig hadden. Hiermee schieten we niets op", vertelt de middenvelder van Club voor de camera van Play Sports. "Het is altijd moeilijk om hier te spelen. Antwerp speelt met veel power en veel duels. De kleine kansjes die je hier krijgt, moet je afmaken anders win je hier niet."

Club Brugge begon sterk aan Play-Off 1, maar kreeg vorige week een tik tegen Genk (3-1 verlies). "Dat is zwaar aangekomen, maar dat heeft niets te maken met de match van vandaag. Zoals ik al zei: het is nooit makkelijk op Antwerp. Ik zag juist die kans van Vormer. Om hier te winnen, moet dat binnen en dat was vandaag niet het geval."

Genk heeft nu zes punten voorsprong op Club. De strijd voor de titel lijkt voorbij. "Alles is nog mogelijk", aldus Rits. "We hadden natuurlijk liever drie punten gepakt, dan was het verschil met Genk vier punten. En we moeten nog eens tegen hen spelen. Maar we moeten wedstrijd per wedstrijd bekijken. We moeten vol blijven gaan tot de laatste minuut."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws