'Bayern haalde me omdat ik een van beste verdedigers van de Bundesliga ben'

'Bayern haalde me omdat ik een van beste verdedigers van de Bundesliga ben'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 15:16ma 22-04-2019 om 15:16

Benjamin Pavard is vol vertrouwen en meldt zich na de zomer als speler van Bayern München. De verdediger van Vfb Stuttgart brak op het afgelopen WK in Rusland door bij het internationale publiek. Hij maakte onder meer een prachtige goal tegen Argentinië in de achtste finale.

"Bayern heeft me niet gehaald vanwege dat schot", zegt Pavard tegen Canal+. "Ze hebben me gehaald omdat ik een van de beste verdedigers van de Bundesliga ben. Ik ben defensief en technisch sterk. Ik ben vol vertrouwen en hongerig naar prijzen."

"Na het winnen van het WK ben ik nog gemotiveerder om nog meer te winnen. Voor mij telde alleen Bayern. Ik zag mezelf niet naar een andere club gaan." Bayern meldde zich na het WK bij Stuttgart. "Je zegt geen nee tegen Bayern. Het is de beste club van Duitsland die altijd veel prijzen wint. Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn om hier te blijven. Ik had een zwaar seizoen verwacht."

Velen hebben kritiek op het spel van Pavard, maar daar kan de Fransman weinig mee. "Heel weinig mensen kijken naar mijn wedstrijden. Het klopt dat ik een paar fouten heb gemaakt, maar ik neem alle verantwoordelijkheid."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws