Pochettino: 'Het wordt fantastisch om tegen Ajax te spelen, ik heb er al zin in'

Pochettino: 'Het wordt fantastisch om tegen Ajax te spelen, ik heb er al zin in'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 09:29do 18-04-2019 om 09:29

Laatste update: donderdag 18 april 2019 om 10:19do 18-04-2019 om 10:19

Mauricio Pochettino is in de wolken met de halve finaleplaats in de Champions League van zijn Tottenham Hotspur. Dat lukte de Londenaren nooit eerder. De prestaties van Spurs bewijzen volgens de Argentijnse manager dat zijn team het toernooi ook kan winnen.

Spurs won na een zinderende terugwedstrijd in het Etihad Stadium op uitdoelpunten van Manchester City. De ploeg van Pochettino verloor met 4-3, maar had daar genoeg aan na de 1-0 thuiszege in Londen. "Mijn spelers zijn helden", zegt de Argentijn na afloop op de persconferentie. "Ze verdienen alle lof voor wat ze gedaan hebben."

"Alles is mogelijk in het voetbal", reageert de Argentijnse manager op de vraag of zijn ploeg de Champions League kan winnen. "Dat hebben we vandaag en vorige week wel laten zien. Daar draait het om. Het gaat er niet alleen om dat je talentvolle spelers hebt, maar ook om het vertrouwen in eigen kunnen."

"Ik voorspel dat de wedstrijden tegen Ajax open, aanvallend en opwindend zullen gaan worden", bespreekt Pochettino de volgende tegenstander van de Spurs alvast. "Maar voetbal is niet voorspelbaar. Het gaat in ieder geval een fantastisch tweeluik worden en ik heb er nu al zin in."

Poll

Wie gaat er winnen in de halve finale?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws