VP 11 Van De Week, Speeldag 4: KRC Genk en Antwerp blinken uit

VP 11 Van De Week, Speeldag 4: KRC Genk en Antwerp blinken uit

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 11:00ma 15-04-2019 om 11:00

Laatste update: maandag 15 april 2019 om 11:30ma 15-04-2019 om 11:30

Ook op Speeldag 4 van de Play-Offs was er weer heel wat te zien op de Belgische velden. KRC Genk en Antwerp gingen met de aandacht lopen, maar ook in Play-Off 2 werd er hier en daar goed gevoetbald.

Keeper uit 1B
In doel kiezen we deze keer voor Mike Vanhamel, het sluitstuk van Beerschot-Wilrijk. Hij hield Eupen meermaals van een goal en was zo een belangrijke factor in de 2-0 zege van de Antwerpenaars.

Ook op de backs kiezen we voor twee spelers die in Play-Off 2 aan de bak zijn. Bij Moeskroen haalt Nemanja Antonov al voor de tweede keer het elftal als linksback. Zulte Waregem kan nog altijd rekenen op de ervaring van Davy De fauw. Centraal zetten we wél spelers van de grote clubs. Met Sébastien Dewaest en Jelle Van Damme zetten we gewapend beton in de as.

Middenveld om te tikken
Bij Racing Genk was Sander Berge uitstekend, maar Bryan Heynen was zo mogelijk nog beter. Het jeugdproduct was overal en secuur in de passing. Bij STVV raakten we gecharmeerd door Wataru Endo, die op het middenveld een echte motor was. Amara Baby brak de match tegen KAA Gent open voor Antwerp.

Ook Union in de ploeg
Bij Union is aanvaller Faïz Selemani een absolute revelatie in Play-Off 2. Hij scoorde deze keer het enige doelpunt op het veld van KV Kortrijk en zit aan zes goals in amper vier wedstrijden. Op de flanken denken we natuurlijk aan Yunja Ito, die opnieuw flitste bij KRC Genk. Op de andere flank zetten we Lior Refaelov, die op zijn 33ste nog uitblinkt bij Antwerp.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws