Vanaken getipt voor vertrek bij Club Brugge: Waarom niet naar PSV?

Vanaken getipt voor vertrek bij Club Brugge: "Waarom niet naar PSV?"

01-04-2019 11:47 Laatste update: 11:47
11

Hans Vanaken won in januari de Gouden Schoen. De spelverdeler komt sinds 2015 uit voor Club Brugge. Volgens Jeroen Simaeys is de Rode Duivel dan ook klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Zo verwacht de ex-speler van Club Brugge dat Vanaken deze zomer vertrekt. "Ik ga er vanuit dat hij na dit seizoen wel andere oorden gaat opzoeken. Ik weet niks meer, maar ik denk dat. Ik denk dat hij die status heeft afgedwongen om een volgende stap in zijn carrière te zetten", aldus Simaeys bij Play Sports.

Ex-club PSV
Simaeys geeft Vanaken de raad om een verstandige tussenstap te kiezen. "Ik spreek niet over FC Barcelona of zo, maar waarom zou hij niet bij PSV in de basis staan? Of dat wel een stap hogerop is? Ik denk dat hij daar zijn loon verdubbeld zou zien."

Vanaken speelde jarenlang in jeugdwerking van PSV, maar over een nieuwe periode in Eindhoven werd nog geen ballonnetje opgelaten. De spelmaker voelt zich goed bij Club Brugge, maar liet een tijdje terug al weten dat een mooie uitdaging zeker het overwegen waard is.