Wordt Verschaeren vervanger van Mertens? 'Misschien gaat Martinez iets proberen'

Wordt Verschaeren vervanger van Mertens? 'Misschien gaat Martinez iets proberen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 23:48vr 22-03-2019 om 23:48

Enkele leden van de Gouden Generatie van de Rode Duivels zijn stilaan aan hun laatste jaren bij de nationale ploeg bezig. Dries Mertens lijkt daar één van te zijn. Maar opvolgers staan al in de wachtrij.

Zo ziet Peter T'Kint al zeker twee potentiële Rode Duivels rondlopen in onze competitie. "Wat nieuwe namen betreft, denken we aan Anderlecht-revelatie Yari Verschaeren - eventueel ook op de positie van Mertens - en Standard-verdediger Zinho Vanheusden achterin. Maar dan kijken we eigenlijk al voorbij 2020. Dat zijn veeleer namen voor 2022 in Qatar", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Een vervanging van Mertens in de nabije toekomst zou weleens kunnen gebeuren. De Rode Duivel beleeft niet zijn beste seizoen bij Napoli en doet het ook minder bij de Rode Duivels.

"Een van de vaststellingen tegen Rusland was ook dat Dries Mertens het moeilijk had. Hij zit bij Napoli meer op de bank. Dan is de vraag: is dat een moeilijke periode of is hij toch op de weg terug? Misschien gaat Martinez daar op de flank een en ander uitproberen", geeft T'Kint aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws