'Barcelona werkt aan volgende transferklapper: bod van 50 miljoen in de maak'

'Barcelona werkt aan volgende transferklapper: bod van 50 miljoen in de maak'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 18:02wo 20-03-2019 om 18:02

FC Barcelona gaat serieus werk maken van Luka Jovic. De Catalanen bereiden een bod van vijftig miljoen euro voor op de 21-jarige spits van Eintracht Frankfurt, zo schrijft The Guardian

Tijdens de dubbele ontmoeting tussen Eintracht en Internazionale heeft Barcelona Jovic uitgebreid bekeken en het oordeel was positief. Jovic doet het dit seizoen uitstekend in de Bundesliga: in 24 wedstrijden scoorde de aanvalsleider vijftien keer. Voor Barça is het reden genoeg om komende zomer een bedrag van 50 miljoen euro neer te willen tellen voor de Serviër.

In de komende weken wil de koploper van de Primera Division de onderhandelingen openen met de Duitse club. Eintracht is niet van plan om Jovic zo maar van de hand te doen: er wordt een vraagprijs van zo'n 65 tot 70 miljoen euro gehanteerd. Mocht Jovic komen, dan zou hij niet de eerste zomeraanwinst van Barça zijn. Frenkie de Jong maakt komende zomer de overstap van Ajax naar Barcelona en ook Toulouse-verdediger Jean Clair Todibo verkast in de zomer naar Camp Nou. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws