Twee zwakke schakels bij Club Brugge: 'Kandidaten voor het ezelsbankje'

Twee zwakke schakels bij Club Brugge: 'Kandidaten voor het ezelsbankje'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 17:00wo 20-03-2019 om 17:00

Met de Play-Offs in zicht maakt Het Nieuwsblad een voorlopige balans op van de deelnemers. Club Brugge-watcher Frank Buyse zag een degelijk Club, maar heel wat spelers vielen in negatieve zin op.

Verschillende spelers komen in aanmerking voor de titel van flop. "Karlo Letica, de jonge doelman die er niet in slaagde het keepersprobleem op te lossen? Neen, te jong om hem nu meedogenloos grote tegenvaller te noemen. Vormer, een hele periode uit vorm en lastig? Neen, hij herpakte zich. Mitrovic, sterk begonnen, maar serieus weggezakt? Dan eerder Saulo Decarli gelijk met Luan Peres, allebei gebuisde verdedigers."

"Of Kaveh Rezaei, de peperdure Zebra die ocharme nog maar één keer scoorde, vanop de penaltystip nog wel. Of toch maar Dion Cools, vorig seizoen niet onbelangrijk maar dit seizoen door te weinig mentaliteit weggezakt in de Orde der Flanken. Daarmee dus nogal wat kandidaten voor het ezelsbankje achterin: Dion en Kaveh… jullie!"

Plaats een reactie

woensdag 20 maart 2019 om 19:25
Awoyni had ook niet gescoord bij Gent,kijk nu bij Moeskroen,sommige spelers hebben nu eenmaal langere aanpassing nodig,spelers nooit na half seizoen afschrijven,idem voor Zulj,is geen top nu ,volgend seizoen kan dat gans anders zijn,of niet,dat kan ook natuurlijk,ik bedoel:Geduld is mooie deugd.
Vind ik leuk
Hhti +1708
woensdag 20 maart 2019 om 20:47
Alles wat de laatste over FCB verschijnt de laatste tijd is negatief hier bij VP!! Kan er niets aan doen hoor, maar vind het echt wel rampzalig dit allemaal te moeten lezen!!Ze hebben zelfs geen idee of ze ook maar iets van waarheid aan het schrijven zijn!! wat een riool journalistiek!!
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 22:04
Groot gelijk
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws