Van Crombrugge liep transfer naar Ajax en Serie A mis: ‘Dat was moeilijk voor mij’

Van Crombrugge liep transfer naar Ajax en Serie A mis: ‘Dat was moeilijk voor mij’

Gepubliceerd: zondag 10 maart 2019 om 09:48zo 10-03-2019 om 09:48

Laatste update: zondag 10 maart 2019 om 10:18zo 10-03-2019 om 10:18

Hendrik Van Crombrugge wordt al een tijdje in verband gebracht met clubs uit binnen-en buitenland. De sluitpost staat echter nog steeds onder contract bij Eupen. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij zich uit over de gemiste transfers.

Van Crombrugge kon in het verleden naar Ajax. “Na het eerste seizoen was er interesse van Ajax. Ik heb toen besloten daar niet naartoe te gaan. Ik wou bevestigen, in de hoop om daarna weg te kunnen. Maar de Belgische transfer, waar ik mijn zinnen had op gezet, kwam er niet. Naar het buitenland had toen gekund, maar dat is net niet doorgegaan.”

Afgelopen zomer leek een deal met Serie A-club Sassuolo in kannen en kruiken. “Dat is zo, maar het hele plaatje moet kloppen. Op privévlak moet je dan voor bepaalde dingen een oplossing vinden, en dat lukte niet. Daarom waren de eerste vijf weken van het seizoen erg moeilijk voor mij. Je zegt 'nee' tegen iets nieuws in de hoop dat het waar je gebleven bent goed zal lopen, en dan blijkt dat niet zo te gaan.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws