Lukaku richt pijlen op de Britse pers: ''Allemaal racisten''

Lukaku richt pijlen op de Britse pers: ''Allemaal racisten''

06-03-2019 16:00
11

Romelu Lukaku heeft een moeilijke relatie met de media. Ditmaal richt Lukaku zich impliciet tot de Britse sensatiekrant The Sun, dat hij beticht van racisme.

Lukaku opent frontaal de aanval in een video voor de organisatie Otro. Hij voelt zich namelijk niet gerespecteerd en claimt dat er racisme in het spel is. ''Daarom gun ik bepaalde media zelfs geen blik. Soms betaal je daar een prijs voor, maar dat kan me niet schelen. Ik ga niet iemand zijn gat kussen om geliefd te zijn. Er is één krant die iedereen leest. Allemaal racisten. Jullie weten wie ze zijn'', verwijst hij naar The Sun, dat dinsdag weer met een negatief verhaal over hem kwam.

De spits van Manchester United vervolgt: ''Ik ben een religieus persoon en God vertelt ons altijd te vergeven. Maar ik vergeet niet'', aldus Lukaku. 'Big Rom' komt met een voorbeeld. ''Er was zelfs een reporter die zei: ''godzijdank heeft dat de moeder van Romelu Lukaku geen derde kind heeft gekregen'', kun je je dat voorstellen?!'', aldus Lukaku.

Het Nieuwsblad zocht naar een verklaring voor de kruistocht van Lukaku, maar volgens jeugdvriend Vinnie Frans is er geen achterliggende reden. ''Geloof me: Rom zit momenteel heel goed in zijn vel. Over zijn privéleven wil en kan ik niets kwijt omdat hij dat zelf privé wil houden. Maar er scheelt niets.''

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standing tall in the face of all the haters. We're with you @romelulukaku. #OurOtherClub

Een bericht gedeeld door OTRO (@otro) op