Gent-trainer Thorup vist banneling weer op voor belangrijke match tegen Standard

Gent-trainer Thorup vist banneling weer op voor belangrijke match tegen Standard

21-02-2019 14:50
5

KAA Gent en Standard trappen vrijdagavond de 27e speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Met name voor Gent is de inzet zeer hoog na een 0 op 6. De twee nederlagen hebben Thorup doen besluiten om Stallone Limbombe terug in de armen te sluiten. 

Limbombe verbleef de voorbije weken in de B-kern, nadat het geduld van Thorup op was. In het nieuwe kalenderjaar zat Limbombe slechts in één van de laatste vijf matchen bij de wedstrijdkern. Het is bovendien exact twee maanden geleden dat Limbombe nog eens in actie kwam bij de Buffalo's. En dat hij in de eerste twintig competitiematchen tot goed was voor vier goals en zeven assists.

Thorup kan zijn rendement goed gebruik in de strijd om een ticket voor Play-Off 1. Gent heeft zich in een lastig parket gebracht door onderuit te gaan tegen Royal Excel Moeskroen (1-2) en Waasland-Beveren (2-1). Gent staat plots zevende, met een achtsterstand van drie punten op nummer zes Anderlecht. Gent kan zich op vier matchen van het einde dus amper nog een misstap veroorloven.