Bizar: Memphis wéér slachtoffer van dieven tijdens wedstrijd tegen Barça'

Bizar: Memphis wéér slachtoffer van dieven tijdens wedstrijd tegen Barça'

20-02-2019 14:25

Inbrekers hebben tijdens een wedstrijd van Olympique Lyon wederom toegeslagen in het huis van Memphis Depay. Dat melden Franse media woensdagmiddag. Er zouden dinsdagavond kleren en sieraden gestolen zijn uit de woning van Memphis. 

De inbrekers sloegen hun slag tijdens Lyon-Barcelona, dat dinsdag in het stadion van de Franse grootmacht op het programma stond. Het is niet de eerste keer dat Memphis slachtoffer wordt van inbraak. In augustus 2018 was het óók al raak. Destijds werd er naar verluidt voor zo'n 1,5 miljoen euro (!) aan bezittingen ontvreemd. 

Memphis noemde de inbraak afgelopen zomer 'irritant'. "Het is iets dat je boos maakt. Als het spullen van emotionele waarde zijn, dan raakt het je nog wat meer. Dat waren wel wat dingetjes, ja", aldus de Oranje-ster. "We moeten nu verder. Het is nu aan de politie, ik kan ook niet over details praten." 

Dinsdagavond stond Memphis negentig minuten op het veld tijdens Lyon-Barça (0-0). Na de wedstrijd volgde er forse kritiek op het spel van de 25-jarige international van Oranje.