Antwerp wil naar de absolute top: ''Witsel of Fellaini halen? Ik hoop het

Antwerp wil naar de absolute top: ''Witsel of Fellaini halen? Ik hoop het"

16-02-2019 10:05
2

Royal Antwerp FC bezet momenteel de vierde plaats in de Jupiler Pro League en gaat zich naar alle waarschijnlijkheid plaatsen voor Play-Off 1. Antwerp barst echter van de ambitie en wil een vaste waarde worden in de absolute top. Sportief directeur Luciano D'Onofrio wil daar al te graag een bijdrage aan leveren.

D'Onofrio heeft een immens netwerk en hoopt daar nog veel profijt van te hebben in de toekomst. Zo droomt hij ervan om Rode Duivels naar Antwerp te halen. "Witsel of Fellaini naar hier halen? Als dat zou kunnen. Een droom. Ik hoop het en ik hoop dat ik hier dan nog ben. Ze zullen dan misschien wel wat ouder zijn, 34 of 35 jaar, maar dat kan geen bezwaar zijn. Ik hoop het voor Antwerp en ook voor hen", spreekt D'Onofrio zijn ambities uit in Het Nieuwsblad.

De geboren Italiaan wil op weg naar de top wel niet te hard van stapel lopen. "Veel geld investeren is geen enkele garantie. Je moet ook bouwen. Een ploeg bouw je, die koop je niet. Je kan bepaalde dingen kopen, maar er is veel meer nodig dan alleen maar kopen. Stap voor stap. Cliché, maar zo heb ik het altijd gedaan'', besluit D'Onofrio.

Lees ook: Van Damme kan Antwerp verlaten: "Ik krijg concrete aanbiedingen"