VP 11 Van De Week, Speeldag 25: Alle remmen los bij KRC Genk

VP 11 Van De Week, Speeldag 25: Alle remmen los bij KRC Genk

11-02-2019 17:05
2

Op Speeldag 25 zagen we weer heel wat topclubs de mist ingaan. Dat geeft ruimte aan de kleine clubs om ook hun plaats op te eisen in onze elf van de week.

Laatste strohalm
Bij Lokeren speelde Davino Verhulst een uitstekende partij tegen Antwerp. Lokeren beleeft een rampseizoen, maar dat ligt niet aan de keepers. Zowel Verhulst als concurrent Ortwin De Wolf hebben al heel wat knappe prestaties neergezet. Kan Lokeren voor een mirakel zorgen?

Op rechts was Joakim Maehle fenomenaal bij Racing Genk. Hij zorgde dan ook voor twee assists. Op de linksback liet Kristof D'Haene zich opmerken bij KV Kortrijk. In het centrum kiezen we voor twee voetballende verdedigers. Marvin Baudry hield het hoofd koel bij Zulte Waregem tegen Anderlecht, terwijl Takehiro Tomiyasu opnieuw kon overtuigen voor STVV.

Musona staat op
Mats Rits deed Marvelous Nakamba vergeten en speelde uitstekend tussen de lijnen, maar het kon Club uiteindelijk niet helpen tegen Cercle. Knowledge Musona bewees zijn meerwaarde voor Lokeren met een belangrijk doelpunt. Bryan Heynen is het slot op de deur van dit middenveld. Hij speelde een topmatch tegen Standard.

Bliksemsnelle Bongonda
Theo Bongonda 
maakte het de verdediging van Anderlecht behoorlijk moeilijk. De snelle flankspeler lijkt stilaan klaar om een stap vooruit te zetten na zijn mislukte avontuur in Spanje. Aly Samatta is niet meer te stoppen bij KRC Genk. Hij maakte tegen Standard op knappe wijze zijn achttiende én negentiende goal. Wie houdt hem nog van de topschutterstitel?

Taiwo Awoniyi kon revanche nemen op KAA Gent, de ploeg waar hij voor de winterstop mislukte. De Nigeriaan dook perfect in de ruimte en de wisselwerking met Mbaye Leye gaat elke week beter. Een speler om in het oog te houden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is de @voetbalprimeur.be elf van de voorbije speeldag! #lokeren #krcgenk #stvv #clubbrugge #moeskroen #essevee @mrits @theo_bongonda @samagoal77 @awoniyi18

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op