Bolat uit frustratie na nederlaag: “Onbegrijpelijk, onverklaarbaar en pijnlijk”

Bolat uit frustratie na nederlaag: “Onbegrijpelijk, onverklaarbaar en pijnlijk”

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 07:44ma 11-02-2019 om 07:44

Sinan Bolat moest zich twee keer omdraaien tegen rode lantaarn Lokeren. Antwerp ging pijnlijk ten onder tegen de rode lantaarn (2-1). De sluitpost uit zijn frustratie tegenover Het Laatste Nieuws.

"Onbegrijpelijk en onverklaarbaar", begint de doelman van Antwerp. We hadden deze nederlaag niet zien aankomen. Erger nog - we hebben het enkel aan onszelf te wijten. We begonnen de wedstrijd aan een veel te laag tempo. Onze passing kwam er niet uit. Daardoor kon Lokeren vertrouwen tanken. Na hun goal werd dat alleen nog maar groter. Dit is pijnlijk."

"Overschatting was het niet”, vervolgt Bolat. “We hebben de hele week erop gehamerd dat het een moeilijke wedstrijd zou zijn, ongeacht Lokerens positie in het klassement. Maar op één of andere manier was onze start lang niet zo goed als de voorbije weken wel het geval was geweest. Als we de drie punten hadden gepakt, hadden we nochtans een heel goede zaak kunnen doen in de strijd om de top zes."

Volgende week staat Anderlecht op het programma. "We moeten zoveel mogelijk punten pakken. We moeten dat wedstrijd per wedstrijd bekijken. Daarna zien we wel waar we uitkomen. Maar het is nogmaals duidelijk geworden dat élke match belangrijk is. We moeten vooral weer met onze voetjes op de grond staan. Want dit was niet het Antwerp dat we de voorbije weken hebben gezien”, aldus Bolat.

Plaats een reactie

maandag 11 februari 2019 om 07:56
Welk antwerp? Die ploeg dat de tegenstander helemaal kapot stampt?? Jullie hebben goeie momenten maar op einde vqn seizoen gaat ge zoveel rode kaarten hebben en wanneer jullie rustig spelen komen jullie er niet uit met die bejaarden
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +2243
maandag 11 februari 2019 om 08:54
Wat een simpele reactie toch weer van iemand die allicht niet weet waarover zij (want aan het gejank te horen veronderstel ik toch dat je een meisje bent) spreekt.

Dit was stand voor de wedstrijden van het afgelopen weekend...
Ik denk dat dat meer dan genoeg zegt over de onzin die je uitkraamt.

Anderlecht 3 x rood
Cercle 4 x rood
Charleroi 3 x rood
KVK 1 x rood
Eupen 3 x rood
Club 4 x rood
Genk 1 x rood
Gent 6 x rood
Lokeren 2 x rood
Moeskroen 7 x rood
KVO 1 x rood
Antwerp 2 x rood
STVV 2 x rood
Standard 3 x rood
Zulte-Waregem 4 x rood
Waasland-Beveren 2 x rood
Vind ik leuk
maandag 11 februari 2019 om 10:44
Dus ge zegt dat antwerp niet constant op randje speelt dan en elke match flirt met rood.. en als je denkt dat ik meisje ben kom dat in men muil zeggen endan zien we.. mag blijkbaar geen mening hebben over antwerp
Vind ik leuk
Brubru +5986
maandag 11 februari 2019 om 10:05
Ik ben geen supporter van Antwerp maar je commentaar slaat alles.
Vind ik leuk
maandag 11 februari 2019 om 10:46
Cercle is de ploeg vant stad 😂😂😂
Vind ik leuk
maandag 11 februari 2019 om 16:38
Hahaha xd
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws