Bolat uit frustratie na nederlaag: “Onbegrijpelijk, onverklaarbaar en pijnlijk”

Bolat uit frustratie na nederlaag: “Onbegrijpelijk, onverklaarbaar en pijnlijk”

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 07:44ma 11-02-2019 om 07:44

Sinan Bolat moest zich twee keer omdraaien tegen rode lantaarn Lokeren. Antwerp ging pijnlijk ten onder tegen de rode lantaarn (2-1). De sluitpost uit zijn frustratie tegenover Het Laatste Nieuws.

"Onbegrijpelijk en onverklaarbaar", begint de doelman van Antwerp. We hadden deze nederlaag niet zien aankomen. Erger nog - we hebben het enkel aan onszelf te wijten. We begonnen de wedstrijd aan een veel te laag tempo. Onze passing kwam er niet uit. Daardoor kon Lokeren vertrouwen tanken. Na hun goal werd dat alleen nog maar groter. Dit is pijnlijk."

"Overschatting was het niet”, vervolgt Bolat. “We hebben de hele week erop gehamerd dat het een moeilijke wedstrijd zou zijn, ongeacht Lokerens positie in het klassement. Maar op één of andere manier was onze start lang niet zo goed als de voorbije weken wel het geval was geweest. Als we de drie punten hadden gepakt, hadden we nochtans een heel goede zaak kunnen doen in de strijd om de top zes."

Volgende week staat Anderlecht op het programma. "We moeten zoveel mogelijk punten pakken. We moeten dat wedstrijd per wedstrijd bekijken. Daarna zien we wel waar we uitkomen. Maar het is nogmaals duidelijk geworden dat élke match belangrijk is. We moeten vooral weer met onze voetjes op de grond staan. Want dit was niet het Antwerp dat we de voorbije weken hebben gezien”, aldus Bolat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws