De Camargo hekelt aanpak OHL: ''Dat soort voetbal frustreert me echt''

De Camargo hekelt aanpak OHL: ''Dat soort voetbal frustreert me echt''

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 14:30zo 10-02-2019 om 14:30

Hoewel KV Mechelen de belangrijkste kandidaat voor promotie naar de Jupiler Pro League is, had het zaterdagavond de handen vol aan Oud-Heverlee Leuven. Pas in de slotfase maakte Joachim Van Damme de winnende treffer: 2-1. Mechelen-routinier Igor De Camargo kon de aanpak van OHL maar weinig waarderen.

OHL hield onder het nieuwe duo Vincent Euvrard en Frank Vercauteren de linies stevig gesloten, waardoor KVM moeilijk in de match kwam. "Het was een moeilijke overwinning, een frustrerende wedstrijd. Als je ziet hoe Leuven hier komt spelen – geen doelpunten incasseren en geen voetbal spelen – dan wordt het ontzettend moeilijk om je eigen spel te brengen. We hebben toch de gaten gevonden toen het nodig was. Maar dat soort voetbal frustreert me echt", zei De Camargo op de website van zijn werkgever.

De Camargo kreeg het ook persoonlijk zwaar te verduren. ''Ik heb heel wat fouten moeten incasseren vandaag. Ik kreeg duidelijk meer schoppen dan normaal, dus dat voel ik nu wel. Ik bekijk morgen met de medische staf wat de schade is, maar hopelijk is het niets ernstig'', besloot de ex-Rode Duivel.

Plaats een reactie

Intel +1617
zondag 10 februari 2019 om 15:05
Ja , veel keuze hebben die van ohl ook niet elk punt is belangrijk voor hun en ik moet zeggen ik vond ze gisteren al veel beter spelen . In het begin vh seizoen dacht ik dat ze mee zouden doen voor de periode titel dat ze het ons mee moeilijk zouden maken maar die vorige coach bakte er niets van hij is enkel en alleen mogen blijven omdat hij vriendjes is met de eigenaar .
Vind ik leuk
zondag 10 februari 2019 om 17:17
Alsof OHL de enige ploeg is die dat doet ik ken er één die dat ook veel doet met zijn ploegen en van hem word gezegd dat hij een grote trainer is .. Mourinho
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws