De Camargo hekelt aanpak OHL: ''Dat soort voetbal frustreert me echt''

De Camargo hekelt aanpak OHL: ''Dat soort voetbal frustreert me echt''

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 14:30zo 10-02-2019 om 14:30

Hoewel KV Mechelen de belangrijkste kandidaat voor promotie naar de Jupiler Pro League is, had het zaterdagavond de handen vol aan Oud-Heverlee Leuven. Pas in de slotfase maakte Joachim Van Damme de winnende treffer: 2-1. Mechelen-routinier Igor De Camargo kon de aanpak van OHL maar weinig waarderen.

OHL hield onder het nieuwe duo Vincent Euvrard en Frank Vercauteren de linies stevig gesloten, waardoor KVM moeilijk in de match kwam. "Het was een moeilijke overwinning, een frustrerende wedstrijd. Als je ziet hoe Leuven hier komt spelen – geen doelpunten incasseren en geen voetbal spelen – dan wordt het ontzettend moeilijk om je eigen spel te brengen. We hebben toch de gaten gevonden toen het nodig was. Maar dat soort voetbal frustreert me echt", zei De Camargo op de website van zijn werkgever.

De Camargo kreeg het ook persoonlijk zwaar te verduren. ''Ik heb heel wat fouten moeten incasseren vandaag. Ik kreeg duidelijk meer schoppen dan normaal, dus dat voel ik nu wel. Ik bekijk morgen met de medische staf wat de schade is, maar hopelijk is het niets ernstig'', besloot de ex-Rode Duivel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws