De Bruyne zorgt met Man City voor heerlijke topper tegen Arsenal, profiteer mee!

De Bruyne zorgt met Man City voor heerlijke topper tegen Arsenal, profiteer mee!

02-02-2019 21:36

Man City en Arsenal zorgen zondag voor een heerlijke topper. In de Premier League moeten beide giganten het tegen elkaar opnemen. Dankzij Napoleon hebben we daar nu ook drie mooie promoties voor klaar!

HOGE ODDS! Bookmaker verhoogt noteringen voor drie gebeurtenissen in Man City- Arsenal! KLIK HIER!

De bookmaker heeft namelijk maar liefst drie(!) verhoogde odds voor deze topper klaar. Het zijn meteen ook drie wedstrijdgebeurtenissen die weleens kunnen voorvallen. Een unieke kans dus om flink wat geld te verdienen.

Ten eerste verhoogt Napoleon de odd waarin 'beide teams scoren' van 1,60 naar een mooie 1,75. Een doelpunt van Man City is al vrijwel een garantie, zo scoorde het minstens 2 keer in de laatste 13 thuiswedstrijden. Ook Arsenal weet het doel makkelijk te vinden, met minstens 1 goal in 8 van de laatste 9 wedstrijden.

Maar wie worden de doelpuntenmakers? Daar heeft Napoleon ook twee mooie verhoogde odds voor. Bij een doelpunt van Sergio Agüero krijg je 2 keer je inzet in plaats van 1,70 keer je inzet. En scoren kan de Argentijn ook. Dat deed hij in 5 van de laatste 7 wedstrijden.

Datzelfde kan gezegd worden van Pierre-Emerick Aubameyang. Bij Napoleon gelooft men iets minder in een doelpunt van de spits, waardoor de odd nu op een mooie 4,00 staat in plaats van 3,20. Aangezien hij ook in 5 van de laatste 8 wedstrijden wist te scoren, is het zeker een gokje waard.

HOGE ODDS! Bookmaker verhoogt noteringen voor drie gebeurtenissen in Man City- Arsenal! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Registreer je bij de bookmaker en kies één van de promoties;
Zet in op de wedstrijd!