'Sterkhouder van KV Mechelen wordt het hof gemaakt door KAA Gent'

'Sterkhouder van KV Mechelen wordt het hof gemaakt door KAA Gent'

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 10:31di 29-01-2019 om 10:31

Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 om 10:32di 29-01-2019 om 10:32

KV Mechelen wil snel terug naar 1A. Na de degradatie van vorig seizoen doet Malinwa met een vernieuwd team volop mee voor promotie. Tal van spelers maken indruk. Doelman Michael Verrips (22) is er daar één van.

De Nederlandse goalie heeft slechts één doelstelling: promoveren met KV Mechelen. "Ik wil samen met de club groeien. Kijk naar het parcours van Antwerp. Twee jaar na hun promotie draaien ze mee aan de top. Ik zie niet in waarom wij dat niet zouden kunnen. We hebben fantastische supporters en het geld is aanwezig", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Interesse uit Belgische top
Verrips doet het dit seizoen zo goed dat hij de interesse opwekte van KAA Gent. "Altijd fijn om te horen dat er clubs geïnteresseerd zijn. Maar ik zit goed op mijn plek in Mechelen. Het maakt mijn hoofd niet zot."

Als alles volgens plan verloopt, is Verrips ook volgend seizoen nog doelman bij Malinwa. "Het liefst wil ik volgend seizoen met Mechelen in 1A spelen. Ik zie alleszins geen enkele reden om te vertrekken als we promoveren, al weet je natuurlijk nooit in het voetbal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws