'Club Brugge vindt geen akkoord en moet komst van Krmencik vergeten'

'Club Brugge vindt geen akkoord en moet komst van Krmencik vergeten'

Gepubliceerd: vrijdag 25 januari 2019 om 17:12vr 25-01-2019 om 17:12

Laatste update: vrijdag 25 januari 2019 om 18:49vr 25-01-2019 om 18:49

Michael Krmencík maakt niet de overstap van Viktoria Plzen naar Club Brugge. Dat meldt de Tsjechische journalist Jakub Konecny vrijdagmiddag op Twitter.

Donderdag raakte bekend dat Club Brugge interesse zou tonen in Kremencik, een 25-jarige centrumpspits. Volgens iSport.cz, de werkgever van Konecny, was de interesse zo serieus en concreet dat Kremencik al onderweg naar Brugge zou zijn om zijn medische testen af te leggen. Kremencik is herstellende van een kruisbandblessure en het onderzoek zou bepalen of Kremencik in januari of pas komende zomer wordt aangetrokken. Nu blijkt er helemaal geen deal. 

Konecny baseert zich op bronnen binnen Viktoria Plzen. ''De clubs waren het niet eens'', vertrouwde hoofd communicatie Ondrej Lípa hem toe. Een transfer lijkt daarmee helemaal van de baan.

Goalgetter
Kremencik was dit seizoen in zestien optredens goed voor negen treffers. Zijn totaal staat daarmee op 47 goals in 99 matchen voor de Tsjechische kampioen. Bij de Tsjechische nationale ploeg kent hij met 8 in 18 ook een fraai moyenne. Blauw-Zwart zag in hem dan ook een toekomstige opvolger van Wesley Moraes. Vincent Mannaert zal zijn zoektocht verder voort moeten zetten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws