Leko ziet werkpunt voor Wesley: We werken daar hard op, met extra trainingen

Leko ziet werkpunt voor Wesley: "We werken daar hard op, met extra trainingen"

25-01-2019 15:12
1

Club Brugge heeft zondag tegen KV Oostende iets recht te zetten. De regerende landskampioen verloor zijn eerste wedstrijd van 2019 met 0-1 tegen Charleroi.

De nederlaag in eigen huis tegen de Carolo’s zindert nog na, maar coach Ivan Leko wil het hoofdstuk afsluiten. "De analyse is gemaakt. We misten scherpte in de box en waren simpelweg niet op niveau in de eerste helft", vertelde Leko volgens de website van Blauw-Zwart.

"Als Charleroi hun plan dan perfect uitvoert, dan krijg je zo’n resultaat. Ik ben echter niet akkoord met de opmerking over de veldbezetting. Met die opstelling scoorden we in eigen huis ook drie keer tegen Standard en vijf keer tegen Antwerp. Het draaide rond presence in de box."

Club miste op het einde van de wedstrijd via Wesley nog een grote kans. "Wesley is enorm belangrijk voor ons. Hij heeft een interessant profiel, maar scoort inderdaad nog te weinig. We werken daar hard op, met extra trainingen. Hij is op veel vlakken al enorm verbeterd, maar heeft – ook gezien zijn leeftijd – nog een flinke groeimarge", besloot Leko.